گاهاً پیش میآید افراد زیادی در طول زمان برای ایجاد تنوع و یا انجام امور تاسیساتی، تصمیم میگیرند ساختار داخلی و دکوراسیون منزل و یا محل کار خود را تغییر دهند. در این راستا مجموعه معماری و دکوراسیون سبک مدرن با بکار بردن خلاقیت و دانش و سبکهای روز جامعه، با اجرای پروژههای مختلفی در این رابطه، تجربه زیادی در خلق آثار زیبای درون ساختمان دارد. روشویی نیز که یکی از اجزای مهم دکوراسیون محسوب میشود، روزانه استفادههای زیادی از آن میشود. امروزه برخلاف گذشته که طرح و مواد اولیه ساخت روشویی محدود به یکی دو مورد بیشتر نبود، تنوع طرحها و جنس مواد ساخت آن تغییر زیادی پیدا کرده است.
امروزه طیف وسیعی از انواع روشویی در بازار و فروشگاه های اینترنتی مانند سبک مدرن وجود دارد که باعث شده انتخاب یک روشویی مناسب، تبدیل به یک چالش بزرگ و سخت شود. به همین خاطر ما در این مقاله انواع روشویی را به همراه راهنمای خرید آنها به شما ارائه میکنیم.
قبل از خرید روشویی به چه نکاتی باید توجه کنم؟
کاربرد روشویی: اولین چیزی که باید در نظر بگیرید، کاربرد روشویی است، مثل اگر سینک دستشویی را برای رختکن میخواهید، باید یک کاسه روشویی با عمق کمتر را انتخاب کنید.
متراژ سرویس بهداشتی: بزرگ یا کوچک بودن سرویس بهداشتی و حمام به طور مستقیم بر روی روشویی ای که انتخاب میکنید تاثیر گذار است. اگر متراژ روشویی شما کوچک است، نباید به سراغ سینک های بزرگ که فضای زیادی را اشغال میکنند بروید. اگر فضای سرویس بهداشتی برای شما مسئله ای نیست، می توانید روشویی های بزرگ و حجیم را هم در دایره انتخاب های خود قرار دهید.
پایه دار یا بدون پایه بودن روشویی: میخواهید سینک دستشویی شما پایه دار و متصل به زمین باشد یا اینکه به دیوار تکیه کند؟ البته انتخاب مدل روشویی تا حد زیادی به نوع آن بستگی دارد، مثلا اگر سینک دستشویی شما سنگین باشد و دیوار تحمل وزن آن را نداشته باشد، احتمال ریزش دیوار وجود دارد.
تطابق روشویی با شیرآلات: یکی دیگر از نکاتی که باید به آن توجه کنید، این است که سینک دستشویی باید با شیرآلات شما مطابقت داشته باشند. برخی از کاسه ها فقط دارای یک سوراخ شیر مرکزی هستند، بنابراین به شیر مخلوط کن نیاز دارند، در حالی که انواع دیگر دارای دو سوراخ جدا برای آب سرد و گرم هستند.
انواع مختلف روشویی
روشویی پایه دار
روشویی های پایه دار از پشت به دیوار متصل شده اند و روی زمین قرار دارند. این مدل برای پنهان کردن لوله کشی های آب بسیار مناسب هستند.همان طور که از نام آن مشخص است این نوع از سینک دستشویی، شامل یک پایه است که به زمین متصل شده است و جنس این پایه می تواند چدنی یا سرامیکی باشد. اگر میخواهید کاسه های سنگین سنگی نصب کنید، پیشنهاد میکنیم از نوع پایه دار استفاده نمایید.
روشویی های نیمه پایه دار
روشویی نیمه پایه هم به دیوار آویزان شده و لوله ها را نیز پنهان می کنند، اما به کف زمین نمی رسند. بزرگترین مزیت این مدل، سهولت در نظافت و نگهداری حمام و سرویس بهداشتی است. البته قبل از انتخاب این گزینه باید مطمئن شوید که دیوار می تواند وزن کامل کاسه روشویی را تحمل کند. اگر شما آن را روی یک دیوار آجری نصب می کنید، مشکلی وجود نخواهد داشت، اما اگر سینک خود را به یک دیوار ناودانی متصل می کنید، ابتدا باید استحکامات دیوار خود را بررسی کنید.
روشویی دیواری
روشویی های دیواری برای سرویس بهداشتی و حمام های کوچک انتخاب بسیار ایده آلی می باشند، زیرا حجم کمی را اشغال میکنند. آنها را می توان در هر ارتفاع به دیوار وصل کرد و در صورتی که فرزند خردسال دارید، روشویی دیواری، بهترین انتخاب می باشد زیرا می توان متناسب با قد فرزندتان، آن را به دیوار وصل کنید.
روشویی های گوشه دیوار
مانند سینک های نیمه پایه دار، دیوار از وزن کامل روشویی گوشه ای پشتیبانی می کند. حوضچه گوشه ای که برای رختکن ها یا حمام های کوچکتر مناسب است، همانطور که از نامش پیداست، طوری طراحی شده است که در گوشه حمام شما با زاویه مناسب قرار می گیرد و یک راه حل بسیار مناسب برای صرفه جویی در فضا است.
روشویی های رومیزی
اگر میخواهید دکوراسیون مینیمال را در سرویس بهداشتی و حمام خود پیاده سازی کنید، بهتر است به سراغ روشویی های پیشخوان بروید. این مدل روی پیشخوان یا کانتر قرار دارد و با شیر روشویی بلند یا شیرهای دیواری نصب شده روی دیوار ست می شود. سینک های رومیزی در طیف وسیعی از اشکال، اندازه ها و رنگ ها در بازار موجود است.
روشویی کابینتی
روشویی کابینتی یک راه بسیار عالی برای ذخیره سازی وسایل بهداشتی و آرایشی است. شما می توانید وسایلی مانند حوله، لوازم آرایش، ژل، ریش تراش، مسواک و غیره را داخل کابینت روشویی قرار دهید تا از آلوده شدن آنها توسط باکتری ها جلوگیری نمایید. از طرف دیگر روشویی های کابینتی، تنوع طرح، رنگ و جنس بسیار زیادی دارد و شما می توانید متناسب اب بودجه خود یک کابینت روشویی مناسب تهیه کنید.
روشویی ها از چه موادی ساخته میشوند؟
جنس روشویی که انتخاب می کنید بستگی به شرایط و ایده آل های شما دارد. مثلا عملکرد و کاربرد، ظاهر و زیبایی روشویی و تناسب با سرامیک های دستشویی می تواند جزء اولویت های شما باشد. با توجه به هر کدام از این اولویت ها باید جنس روشویی خود را انتخاب کنید.
روشویی سرامیکی
سینک های سرامیکی برای اکثریت مردم انتخابی محبوب و رایج هستند زیرا به راحتی تمیز می شوند، براق هستند جنس با کیفیتی دارند که می تواند تا سال ها دوام داشته باشد. این محصول یک راه حل ایده آل برای سرویس بهداشتی خانوادگی است.
روشویی سنگی
روشویی سنگی همان طور که از نام آن مشخص است، از سنگ های طبیعی یا مصنوعی ساخته می شوند. سنگ هایی که در طبیعت وجود دارند، مانند مرمر یا گرانیت به صورت دستی یا ماشینی شکل و اندازه میگیرند. روشویی های سنگی دوام و کیفیت بسیار بالایی دارند و تا سال ها می توان از آنها استفاده نمود. نظافت آسان نیز یکی از مزایای روشویی سنگی به حساب می آید.
روشویی رزین
روشویی رزین یکی از بهترین و با کیفیت ترین جنس های روشویی است که ظاهر زیبا و منحصر به فرد آن دکوراسیون سرویس بهداشتی را دستخوش تغییرات زیادی میکند. این محصول برای دستشویی و حمام های مدرن و لوکس بسیار مناسب است اما قیمت آن از دیگر انواع روشویی گران تر است.
خرید روشویی های مدرن از سایت سبک مدرن
روشویی نقطه کانونی سرویس بهداشتی و حمام است. برای داشتن یک سرویس بهداشتی مدرن، باید سینک دستشویی نیز مدرن و لوکس باشد. شما می توانید بهترین جنس های سینک دستشویی مدرن را از سایت سبک مدرن خریداری کنید. جهت استعلام قیمت با شماره 22537199-021 تماس بگیرید و یا اینکه به سایت https://sabkemodern.com مراجعه نمایید.