همه چیز درباره بهترین روشویی های جهان

۳ مطلب در آبان ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

روشویی یا سینک ظرفشویی به طور کلی در 4 بخش زیر طبقه بندی می شود.

الف- روشویی بر اساس جنس و متریال.

ب.روشویی بر اساس شکل.

ج. روشویی بر اساس مدل، طرح و کاربرد.

د- روشویی بر اساس موقعیت آن.

این یعنی اینکه پیش از خرید سینک دستشویی خود باید جنس روشویی، شکل، مدل، رنگ و مکان دقیق آن را مشخص کنید. در این مقاله قصد داریم که درباره انواع مختلف سینک دستشویی از جهات مختلف صحبت کنیم. اگر قصد خرید روشویی را دارید، بهتر است که تا آخر این مقاله با ما همراه باشید. مطمئننا این مطلب، برای شما بسیار مفید خواهد بود. 

انواع روشویی بر اساس جنس و مواد سازنده

سینک دستشویی سرامیکی

وقتی حرف از روشویی میزنیم، اولین تصویری که به ذهن ما خطور می کند سینک سرامیکی سفید رنگ است زیرا رایج ترین نوع روشویی مورد استفاده در سراسر جهان در انواع ساختمان ها سرامیکی است. آنها بدون درز و مقرون به صرفه هستند و  نظافت بسیار ساده ای دارند.

روشویی سرامیکی9.jpg

روشویی گرانیتی

سنگ گرانیت سخت ترین سنگی است که در ساخت روشویی استفاده می شود. گرانیت نه تنها در ساخت سینک دستشویی مورد استفاده قرار میگیرد، بلکه در ساخت پایه روشویی نیز میتوان از آن استفاده کرد. 

روشویی گرانیتی.jpg

روشویی مرمر

سینک دستشویی مرمر برای کاسه های روشویی مدور روی میز مناسب هستند. آنها قابلیت حکاکی و صیقلی نیز دارند و سطحی صاف و براق ایجاد می کنند.

روشویی مرمر.jpg

سینک دستشویی سطح جامد

 آنها با استفاده از رزین با مواد پرکننده و رنگ های مختلف تولید می شوند. سینک دستشویی های سطح جامد، روشویی های بدون درز و ضد خش هستند که الگوهای بسیار شیکی دارند. 

روشویی سطح جامد.jpg

روشویی پلاستیکی

این پلاستیک‌های کامپوزیت از نظر طراحی همه‌کاره هستند، زیرا می‌توان آن‌ها را در هر نوع قالبی ساخت تا کاسه ای با انحناهای مختلف داشته باشد. این نوع سینک ظرفشویی در رنگ های متنوعی عرضه می شود.

روشویی پلاستیکی.jpg

روشویی اکریلیک

اکریلیک یک ترموپلاستیک شفاف است که استحکام و سختی خوبی دارد. آنها را می توان با داشتن الگوهای طراحی مختلف در آنها ایجاد کرد. دستشویی های اکریلیک در رنگ ها و سایه های ترکیبی موجود هستند.

روشویی استیل ضد زنگ

 

سینک های فولادی ضد زنگ به طور گسترده ای در ساختمان های عمومی و تجاری انتخاب می شوند، زیرا آنها در برابر انواع درمان های آب و هوایی مقاومت می کنند.

روشویی استیل.jpg

روشویی شیشه ای

روشویی شیشه ای جلوه ای سلطنتی و بسیار شیک به سرویس بهداشتی شما میدهد زیرا یکی از انواع کمیاب در این دسته است. شیشه ضخیم است اما به مراقبت و نظافت زیادی نیاز دارد. 

روشویی شیشه ای7.jpg

سینک دستشویی مسی

یک روشویی مسی برای اینکه جلوه ای سنتی به میز شما بدهد خوب است. همانطور که در شکل مشاهده می کنید. آنها با طرح های کنده کاری شده روی سطح بیرونی خود زیبا به نظر می رسند.

روشویی مسی.jpg

سینک دستشویی چینی

پرسلن از خاک رس آتش، مانند سرامیک ساخته شده است، اما در اینجا از خاک رس کائولن در فرآیند تولید استفاده می شود. سطح سینک شیشه ای با طرح های چاپ شده روی آن ها می باشد.

انواع روشویی بر اساس شکل

روشویی مستطیلی

روشویی مستطیلی در مقایسه با مربع عرض و طول بیشتری دارد که پاشیدن آب در دو طرف را به حداقل می رساند. گوشه سینک ممکن است منحنی، تیز یا بیضی شکل بسته به مواد تولید شده و هدف طراحی آن باشد.

روشویی مستطیلی.jpg

روشویی مدور

شکل گرد باعث می شود که این روشویی ها در مقایسه با سایر اشکال،حجم کمتری را اشغال کنند. این نوع سینک ظرفشویی در قطرهای مختلف و با عمق های متفاوت موجود می باشد.

روشویی مدور.jpg

روشویی لوزی

این روشویی های بیضی شکل از انحنای متفاوت در حاشیه بیرونی ساخته شده اند تا ظاهری کشیده داشته باشند. روشویی های لوزی شکل هم مانند نوع مدور آن حجم کمی را اشغال میکنند.

روشویی لوزی.jpg

روشویی برگی شکل

انحنای برگ مانند حاشیه کاسه روشویی میماند که دارای ابعاد مختلف با زوایای انحنای متنوع است. 

روشویی برگی.jpg

روشویی مربعی

همان طور که میدانید طول و عرض مربع یکسان است و اندازه طول و پهنای سینک دستشویی یکسان می شود. بسته به مدل و مواد مورد استفاده، گوشه روشویی مربعی ممکن است گرد، مخروطی یا مورب باشد.

روشویی مربعی.jpg

انواع روشویی بر اساس کاربرد

روشویی پایه دار

پایه روشویی برای پوشاندن وسایل لوله کشی و خطوط آب در نظر گرفته شده است که در غیر این صورت ظاهر اتاق را خراب می کند مانند مشکلی که در مورد روشویی دیواری وجود دارد. پایه ممکن است در قسمت های جداگانه باشد و سینی دستشویی که به صورت تک تکه با پایه می آید به عنوان یک حوض پایه یکپارچه به بازار عرضه می شود.

روشویی نیمه پایه دار

هنگامی که خط لوله کشی از ته نزدیک کاسه روشویی حفاری می شود، نوع نیمه پایه برای پوشاندن لوله کشی و نگه داشتن کاسه از پایین آن انتخاب می شود.

روشویی کابینتی

در این مدل، کاسه روشویی روی یک کابینت قرار دارد، جایی که می توانید از این فضا برای قرار دادن تمام لوازم حمام خود مانند خمیر دندان، برس، صابون و غیره استفاده کنید.

انواع روشویی بر اساس موقعیت مکانی

سینک رومیزی

همانطور که از نام آن پیداست، سینک دستشویی در بالای میز قرار دارد.

روشویی زیر سوار

در این مدل روشویی، کاسه در زیر سطح میز نصب می شود. یک خط لبه واضح بین این دو ماده وجود خواهد داشت.

روشویی گوشه ای

همان طور که از نام این مدل مشخص است، روشویی گوشه ای در کنج دیوار سرویس بهداشتی قرار میگیرد. این نوع سینک با اشغال یک گوشه کوچک باعث صرفه جویی در فضا می شود.

روشویی دیواری

روشویی دیواری رایج ترین نوع سینک سرویس بهداشتی است که بیشتر در تمام ساختمان های عمومی و تجاری استفاده می شود. کاسه روشویی روی براکت ها قرار می گیرد که روی دیوار نصب می شوند. 

جمع بندی

در این مقاله انواع مختلف روشویی از نظر مواد سازنده، طرح و مدل، موقعیت نصب و شکل بررسی شد. چنانچه قصد خرید روشویی سنگی، کابینتی، سرامیکی و غیره را دارید، به سایت سبک مدرن مراجعه کنید. سایت سبک مدرن بهترین فروشگاه اینترنتی در زمینه فروش محصولات داخلی خانه، ویلا و مکان های مسکونی، اداری و تجاری است. 

  • rushoyi modern
  • ۰
  • ۰

روشویی یکی از کلیدی ترین عناصر سرویس بهداشتی و حمام می باشد، به طوری که فضای دستشویی بدون این محصول ناقص به نظر میرسد. امروزه روشویی در جنس های مختلف سنگی، کابینتی، چوبی، سرامیکی، فلزی و غیره در بازار موجود است که خرید سینک دستشویی را به یک انتخاب چالش برانگیز تبدیل کرده است. در این مقاله قصد داریم که اشکال مختلف روشویی سنگی و کاربرد هر یک از آنها را به شما معرفی کنیم.

چرا انتخاب شکل روشویی سنگی اهمیت دارد؟

شکل روشویی سنگی در میزان فضایی که از سرویس بهداشتی و حمام اشغال میکند، اهمیت زیادی دارد. سینک های سنگی در اشکال مختلف مدور (دایره ای)، مربع، مستطیل و بیضی ساخته می شوند و شما با توجه به میزان فضای در دسترس خود می توانید از این مدل ها استفاده نمایید . در ادامه مقاله به بررسی ویژگی ها و کاربردهای هر کدام از این محصولات خواهیم پرداخت.

اشکال روشویی سنگی

روشویی سنگی مربع

روشویی سنگی مربع برای سرویس های بهداشتی کوچک که با محدودیت فضا رو به رو هستند، انتخاب بسیار مناسبی است، زیرا نسبت به سایر اشکال روشویی سنگی، حجم کمتری را اشغال میکند. علاوه بر صرفه جویی در فضا سینک مربعی، مدل خاص و شیکی دارد و از آنجایی که افراد کمی از این مدل استفاده میکنند، باعث ایجاد دکوراسیون منحصر به فرد و خاصی در سرویس بهداشتی شما می شود. چنانچه فضای شما خیلی کوچک است، می توانید یک کابینت کوچک را زیر روشویی سنگی نصب کرده و نهایت استفاده را از فضا داشته باشید. 
 

روشویی سنگی مربعی

روشویی سنگی دایره ای (مدور)

سنگ روشویی مدور یا دایره ای متداول ترین شکل روشویی سنگی میباشد که در خانه ها، هتل ها و پاساژهای بسیار شیک و لوکس نیز از آن استفاده می شود. جالب است بدانید که اکثر مدل های روشویی سنگی، مدور هستند و این به دلیل گرایش سلیقه بصری مردم به این شکل میباشد. روشویی سنگی دایره ای نماد زیبایی، لوکس و خاص بودن آن مکان میباشد، به همین خاطر صاحبان هتل ها، رستوران ها و حتی در مراکز خرید روشویی مدور را به سایر اشکال روشویی سنگی ترجیح میدهند. 
 

روشویی سنگی مدور

روشویی سنگی مستطیل

سنگ روشویی مستطیلی، نسبت به سایر اشکال روشویی سنگی، بزرگ تر و جادارتر است، به همین خاطر هنگام شستشوی دست لازم نیست نگران سر ریز شدن آب از اطراف و زیر آن باشیم. فلسفه ای که پشت روشویی سنگی مستطیلی است، این است که وقتی افراد وارد دستشویی هایی با این سینک می شوند، ناخودآگاه تصور میکنند که فضا بسیار وسیع است. رستوران های بزرگ و مجلل و همچنین هتل ها برای سرویس بهداشتی خود از روشویی سنگی مستطیلی استفاده میکنند تا فضا را بزرگ، مدرن و لوکس جلوه دهند، به همین خاطر به سنگ روشویی مستطیلی، روشویی سنگی هتلی نیز می گویند. 
 

روشویی سنگی مستطیلی

روشویی سنگی بیضی

یکی از جدیدترین اشکال روشویی سنگی، سنگ بیضی است که نه تنها فضا را مدرن و شیک جلوه می دهد، بلکه راه حل مناسبی برای سرویس های بهداشتی کوچک میباشد. سنگ روشویی بیضی نسبت به مربعی، فضای شستشوی بیشتری در اختیار شما قرار میدهد و آب از اطراف آن سرریز نمی شود. 
 

روشویی سنگی بیضی

روشویی سنگی جامی

همان طور که از نام آن مشخص است، مدل روشویی سنگی جامی شبیه یک جام یا لیوان لبه گشاد میباشد. شکل این سنگ روشویی به این صورت است که هرچه به سمت بالاتر پیش میرویم، دیواره ها از هم فاصله میگیرند و دهانه روشویی گشادتر میشود.
 

انواع روشویی سنگی

روشویی سنگی لبه گلدانی

علت نامگذاری این شکل روشویی سنگی، این است که ظاهر آن مشابه گلدان است. لبه های روشویی سنگی لبه گلدانی رو به بیرون کاسه روشویی است. لبه های سنگ لبه گلدانی از سرریز شدن آب به بیرون جلوگیری کرده و این یکی از مزایای مهم این محصول  میباشد. 
 

روشویی سنگی لبه گلدانی

روشویی سنگی لاستیکی

روشویی سنگی لاستیکی دقیقا مانند تایر یا لاستیک یک ماشین است، یعنی دیواره های آن برخلاف مدل لبه گلدانی، به داخل کاسه روشویی خم شده است. مدل لاستیکی یکی از رایج ترین اشکال روشویی سنگی میباشد. 
 

خرید روشویی سنگی

نکات مهم در خرید روشویی سنگی

پیش از خرید روشویی سنگی باید موارد زیادی مانند جنس سنگ (گرانیت، مرمر، کوارتز، تراورتن و ...) رنگ و شکل سنگ روشویی را در نظر بگیرید. پیش از اینکه شکل روشویی سنگی را انتخاب کنید باید فاصله بین دیوار تا در سرویس بهداشتی را اندازه بگیرید تا از عرض کاسه روشویی کمتر نباشد و مانع بسته شدن باز و بسته شدن در نشود. اگر سرویس بهداشتی کوچکی دارید، بهتر است از اشکال روشویی که باعث صرفه جویی در فضا می شوند استفاده کنید، اما اگر مشکل محدودیت فضا ندارید، می توانید روشویی های مستطیلی و مدور را نصب کنید. 

شکل های مختلف روشویی سنگی

  • rushoyi modern
  • ۰
  • ۰

روشویی سنگی تاریخچه بلندی در خانه های مردم دارد. افراد از زمان های قدیم از روشویی سنگی در سرویس بهداشتی و به عنوان حوض در حیاط خانه خود استفاده میکردند، اما با پیشرفت تکنولوژی و فناوری در این زمینه، شکل و ظاهر روشویی سنگی، بسیار مدرن و شیک تر شده است تا جایی که امروزه سینک دستشویی سنگی یکی از زیباترین و باکیفیت ترین انواع روشویی در جهان میباشد.

نصب روشویی سنگی به آگاهی و افراد متخصص در این زمینه نیاز دارد، زیرا در صورت نصب سرسری و عجولانه نه تنها ظاهر روشویی پس از نصب، بسیار ناپسند خواهد بود بلکه باعث خرابی و درست کار نکردن آن می شود. این مقاله به آموزش نصب روشویی سنگی و قیمت آن پرداخته شده است، با ما همراه باشید.
 

روشویی سنگی

نکاتی که باید قبل از نصب روشویی سنگی در نظر بگیرید

ارتفاع سینک ظرفشویی یا کابینتی که سینک ظرفشویی در آن نصب می شود بسیار مهم است. این موارد باید قبل از خرید روشویی سنگی مورد توجه قرار گیرند، به خصوص به این دلیل که اغلب اوقات روشویی سنگی، سینک ظرفشویی روی پایه قرار می گیرد که باعث افزایش ارتفاع آن می شود. با این حال، برخی از کاسه های روشویی سنگی را می توان در حفره ای در بالای پایه قرار داد. 

شما باید اطمینان حاصل کنید که چه ارتفاعی برای شما و کسانی که از سینک ظرفشویی استفاده میکنند مناسب است. همچنین نوع شیر آب روشویی شما باید در نظر گرفته شود. مشابه نصب روشویی سنگی، شیر روشویی نیز می تواند روی سینک یا روی دیوار نصب شود. پس از در نظر گرفتن این عوامل و جمع آوری لوازم، می توانید فرآیند نصب روشویی سنگی را آغاز کنید.

مراحل نصب روشویی سنگی

با توجه به شکل روشویی آن را نصب کنید

از آنجا که انواع مختلف سینک ظرفشویی سنگی وجود دارد، درک نیازهای هر یک از آنها  قبل از نصب مهم است. اگر روشویی  شما کاملاً گرد یا به شکل مخروطی است، می توانید آن را طوری نصب کنید که به جای اینکه کل روشویی سنگی روی کابینت روشویی باشد، فقط بخشی از آن روی کابینت قرار بگیرد. 

اگر میخواهید این روش را پیاده کنید، باید یک سوراخ کاملاً گرد را به ابعاد صحیح برش دهید. اگر سوراخ کاملاً گرد نباشد، شکاف هایی ایجاد می شود که ناخوشایند هستند و باعث نشت آب می شوند. شما باید تصمیم بگیرید که میخواهید چه مقدار از روشویی سنگی شما روی کابینت قرار بگیرد و قابل مشاهده باشد و سوراخی را متناسب با این مشخصات برش دهید. اگر می خواهید سینک ظرفشویی خود را کاملا روی کابینت روشویی بگذارید، دیگر نیازی به نگرانی در مورد برش چنین حفره ای روی کانتر خود نخواهید داشت.
 

قرار دادن سنگ روشویی روی کابینت

 پس از مشخص نمودن مکان نصب روشویی سنگی، باید سنگ روشویی را با کمک چسب های مخصوص روی کابینت روشویی بچسبانید. قبل از نصب روشویی سنگی، باید چسب مناسبی انتخاب کنید. هنگامی که آماده قرار دادن سینک ظرفشویی خود هستید، مطمئن شوید که چسب خود را در تمام ناحیه ای که سینک ظرفشویی با روشویی تماس خواهد داشت بمالید. این امر برای جلوگیری از نفوذ آب به زیر روشویی الزامی میباشد.
 

محکم کردن سنگ روشویی

برای اینکه روشویی سنگی به مرور زمان تکون نخورد، چند تکه سنگ کوچک زیر آن قرار دهید تا جای آن محکم شود.
 

نصب کابینت روشویی

اگر کابینت روشویی شما از نوع نصبی بود، باید برای عبور لوله ها سوراخ های لازم را درون آن ایجاد کنید. شما باید مراقب باشید که هنگام سوراخ کردن کابینت، به اشتباه لوله ها را سوراخ نکنید و از تراز بودن کابینت با روشویی سنگی باید اطمینان حاصل کنید.
 

 شیرهای آب را نصب کنید

در آخرین مرحله از نصب روشویی سنگی، باید شیر های آب سرد و گرم را به درستی نصب کنید. برای انجام این کار، ممکن است لازم باشد یک لوله کش بیاورید، اگرچه امروزه اکثر شیرهای آب  راهنمای جداگانه ای برای نصب آن شیر آب دارند که در هنگام خرید به شما ارائه می شود. خوب است ابتدا شیر آب را نصب کنید تا بتوانید محل قرار گرفتن آب، میزان نزدیکی آن به دیوار را تعیین کنید تا ببینید هنگام نصب روشویی چقدر فضای اضافی برای نصب روشویی سنگی خواهید داشت.
 

نصب روشویی سنگی

قیمت نصب روشویی سنگی

نصب روشویی سنگی قیمت ثابتی نداشته زیرا اجرتی که نصاب های روشویی دریافت میکنند متفاوت است. نصب روشویی به عواملی مانند نوع روشویی (کابینتی، سنگی، سرامیکی، پایه دار یا بدون پایه)، ابزارهای به کار گرفته شده برای نصب و محل نصب روشویی بستگی دارد. 

منبع: https://sabkemodern.com/fa/مقالات/راهنمای-نصب-روشویی-سنگی

  • rushoyi modern